Lasten 10. Kesämuskari 15.-18.6.2016

Särestö Akatemia järjestää jo kymmenettä kertaa lasten muskarikurssin Sirkan päiväkodilla kesällä 2016. Muskarikurssille voivat osallistua kaikki 0‒7-vuotiaat lapset. Lisäksi järjestetään koululaisten musiikkiryhmä 8‒10-vuotiaille.Särestö Akatemian Kesämuskari

Opetus tapahtuu pienryhmissä. Alle kolmevuotiaat lapset osallistuvat opetukseen huoltajansa kanssa. Oppitunteja järjestetään yksi päivässä neljän päivän ajan ikäryhmittäin. Kurssin päätteeksi lapset esiintyvät konsertissa lauantaina18.6.

Musiikkileikkikoulussa lapsi saa nauttia musiikista ja musiikin tekemisestä. Lasta ohjataan ilmaisemaan itseään laulaen, lorutellen, kuunnellen, soittaen ja liikkuen. Tunneilla hän oppii käyttämään monenlaisia rytmisoittimia ja tutustuu samalla musiikin peruskäsitteisiin elämysten kautta.
Musiikkileikkikoulun opettajana toimii edellisvuosien tapaan Tarja Lampinen, musiikkipedagogi (AMK).

Ilmoittautumiset 3.6. mennessä Revontuli-Opiston netissä tai puhelimitse 0400-356 433 ja 0400-356 435.

Muskaria koskeviin tiedusteluihin vastaa assistentti Leena Haverinen (leena.haverinen@minifiddlers.org) ja tuottaja Heidi Kuusava (heidi.kuusava@sarestokons.inet.fi).

Kurssin hinta (sisältäen 4 muskarituntia + konsertti) on 35 euroa.
Kurssi toteutetaan yhteistyössä Revontuli-Opiston kanssa.

Toivotamme kaikki lapset tervetulleiksi kesämuskariin!

Seuraa ja tykkää meistä: