Tue Särestön Kamarikonsertteja – joukkorahoituskampanja 20-vuotisjuhlakonsertin taltioinnin julkaisemiseksi!

Särestön Kamarikonsertit perustettiin aikanaan tarjoamaan korkeatasoisia klassisen musiikin konsertteja Lapin alueella. Huipputaiteilijoiden konsertit inspiroivassa Särestössä, muusikkojen jääkiekkotreenit Jari Kurrin johdolla ja kymmenen vuotta lasten kesämuskareita – nämä ja paljon muuta on mahtunut Särestön Kamarikonserttien yli neljännesvuosisataisiin ja tapahtumarikkaisiin vaiheisiin.

Syyskuussa 2010 Temppeliaukion kirkossa juhlittiin Särestön Kamarikonserttien 20-vuotista taivalta juhlakonsertilla. Konserttitaltiointi on täynnä musiikillisia helmiä, jotka ovat odottaneet kaikki nämä vuodet pääsyä päivänvaloon.

Yhdistys on käynnistänyt Mesenaatissa joukkorahoituskampanjan juhlakonserttitaltioinnin julkaisemiseksi. Tule mukaan mahdollistamaan tämä kulttuuriteko osoitteessa: http://mesenaatti.me/sareston-kamarikonsertit. Kampanjan kuulumisia voi seurata tarkemmin yhdistyksen Facebook-sivulla. Osallistumalla pääset nauttimaan tuosta ikimuistoisesta konsertista ensimmäisten joukossa. Voit auttaa meitä myös jakamalla viestiä eteenpäin.

Sydämelliset kiitokset tuestasi.

Leave a Reply