Tervetuloa huiluleirille Leville 11.-16.6.2024!

Tule musisoimaan Särestön Kamarikonserttien huiluleirille Leville, Kittilään. Leiri järjestetään kesäkuussa 11.-16.6.2024.

Opettajina leirillä toimivat Hanna Kinnunen (Sibelius-Akatemia, Käpylän musiikkiopisto, Metropolia) ja Laura Raudaskoski (Lapin musiikki- ja tanssiopisto). Isosena leiriläisistä huolehtii Sonja Jussila, joka on myös huilunsoitonopettaja.

Leiri on suunnattu nuorille huilisteille ja ensisijaisesti mukaan pääsevät musiikkiopistolaiset. Myös muut, esim. konservatoriossa ja ammattikorkeakoulussa opiskelevat huilistit ovat lämpimästi tervetulleita. Ikä- ja tasorajoja ei ole.

Leiri sisältää soittotunnit (5x45min), muun päiväohjelman yhtyeineen ja säestyksineen sekä konsertit. Leirihintaan sisältyy lisäksi majoitus mökissä (2-3hh) 12 ensimmäiselle leirille ilmoittautuneelle. Myös omatoiminen majoittuminen on mahdollista.

Leirihinta on 450€. Sitova ilmoittautuminen keskiviikkoon 15.5.2024 mennessä TÄÄLLÄ. Paikka varmistuu leirimaksun maksamalla ilmoittautumisen jälkeen.  Maksu palautetaan mikäli leiri jouduttaisiin perumaan, muut palautukset lääkärintodistusta vastaan. Maksuohjeet sekä leiri-info lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja leiristä antaa Laura Raudaskoski: laura.raudaskoski [at] gmail.com