Kesäkuussa musisoitiin lasten ja nuorten huilu- ja viululeireillä

 Särestön Kamarikonserttien huiluleirille Rovaniemellä ja Levillä osallistui useita huilisteja Rovaniemeltä, Kemijärveltä, Kemi-Tornio-alueelta ja Taivalkoskelta. Kaksi edistynyttä nuorta soittajaa pääsi ammattilaisten kanssa soittamaan, kun leiri huipentui Levin Marian kappelin konserttiin lauantaina 15.6. Konsertissa esiintyivät huiluleirin opettaja, Sibelius-Akatemialla opettava Hanna Kinnunen, Lapin musiikki- ja tanssiopiston huilunsoiton opettaja Laura Raudaskoski sekä huilunsoiton opiskelijat Aino Lankila ja Lyydia Liikanen. Hannan positiivinen ja intensiivinen opetusote toi runsaasti inspiraatiota huilistien kesään.
Samaan aikaan järjestettiin pienimuotoinen viululeiri Helsingissä yhteistyössä Unkarin kulttuurikeskuksen kanssa. Opettajana toimi viulutaiteilija Hagai Shaham. Kurssikonsertissa lauantaina 15.6. Shaham ja kurssilaiset esittivät Béla Bartókin ja Robert Fuchsin duoja sekä soolokappaleita. Pianistina konsertissa toimi Natalia Lehtinen.
Ensi kesälle suunnitellaan molempien leirien järjestämistä Kittilässä.