Lasten 9. kesämuskari

8.‒11.6.2015, SIRKKA

Särestö Akatemia järjestää jälleen lasten muskarikurssin Sirkan koululla kesäkuussa 2015. Kesämuskarille voivat osallistua kaikki 0-7-vuotiaat lapset. Lisäksi järjestetään koululaisten musiikkiryhmä 8-10-vuotiaille.

LintuOpetus tapahtuu pienryhmissä. Alle kolmevuotiaat lapset osallistuvat opetukseen huoltajansa kanssa. Oppitunteja järjestetään yksi päivässä neljän päivän ajan ikäryhmittäin ja kurssin päätteeksi lapset esiintyvät konsertissa.

Musiikkileikkikoulussa lapsi saa nauttia musiikista ja musiikin tekemisestä. Lasta ohjataan ilmaisemaan itseään laulaen, lorutellen, kuunnellen, soittaen ja liikkuen. Tunneilla hän oppii käyttämään monenlaisia rytmisoittimia ja tutustuu samalla musiikin peruskäsitteisiin elämysten kautta.
Musiikkileikkikoulun opettajana toimii edellisvuosien tapaan Tarja Lampinen, musiikkipedagogi (AMK).

Ilmoittautumiset 29.5. mennessä Revontuli-Opiston netissä tai puhelimitse 0400-356 433 ja
0400-356 435.
Muskaria koskeviin tiedusteluihin vastaa tuottaja Heidi Kuusava: heidi.kuusava@sarestokons.inet.fi

Kurssin hinta (sisältäen 4 muskarituntia ja konsertin): 30 euroa.
Kurssi toteutetaan yhteistyössä Revontuli-Opiston kanssa.

Toivotamme kaikki lapset tervetulleiksi kesämuskariin!

Seuraa ja tykkää meistä: